Komunale arrangement er avlyst den helga vi tradisjonelt har jolemesse og vi har landa på å utsette jolemessa til Fredag 10.des kl.15.00-19.00.

Ynskjer du å kjøpe lodd og bestille varer som multer, kling og kransekake i forkant, så ta kontakt med Ingebjørg Holskar på 91115314

Vi håper vi kan ønske velkommen til jolemesse fredag 9.des ettermiddag/kveld. I god jolemessetradisjon satser vi på god heimelaga mat og kaker i kafeterian, sal av lodd, årer  og ulike varer. Treng du litt hjelp med jolebaksten kan du få kjøpt både pepperkaker, kransekaker, smulteringar, kling, brau og meir. Multer kan du og kjøpe.

 

Vi opnar kl.15.00. så kanskje kan du ta middagen i frikyrkja denne dagen og bli verande, eller kom innom ein liten tur for å kjenne på jolemessestemning og ta lodd- og har du vinnerlykke får du med deg nokon av alle dei flotte premiane vi har fått i år. Har du lyst på ein kopp kaffe og å slå av ein prat eller bare komme på samlinga er du også velkommen til det.

 

Program:

15.00 Kafeterian opnar med sal av komper, ertesuppe og påsmude horn og gode kaker

Sal av varer , lodd og bakst

17.30: Samling der Lollipop deltek og Rut S Nielsen har andakt

Sal av varer lodd og bakst

19.00: Hovudtrekning

 

Velkommen til fellesskap og jolestemning