Er du glad i å synge, og klarer å stå ganske lenge er BGF noko for deg! Det blir stor hoppeslottpark og masse gøy. Heile festivalen gjennomføras i Kragerøhallen i Kragerø. Her syng, søv, et og syng vi. Vi tar bare ein liten tur ut på nattsafari laurdag kveld. Festivalen avsluttas med ein stor festivalfest kl. 15.00 – 16.00 på sundag.

Vi håper born frå heile kommunen vil bli med. Anbefalt alder er 7-12 år, så går du i
1.kl må du ha med ein vaksen. Vaksne betalar 640,-

Tid: laurdag 21. – søndag 22.oktober
Pris; 640,- Medlem i Skjærgårds live: 440,-

Medlemskap i Skjærgårds live
BGF samarbeider i år Skjærgårds LIVE, barne- og ungdomsorganisasjonen til BGF. Om du blei medlem sist haust (etter 01.07.17) gjeld medlemskapet også for i år. Då får du 200,- rabatt på prisen også i år. Om du er ny og betaler i år, gjeld det også for neste år! Gå inn på: sglive.no/bgf. dersom du er interessert i dette, om du er i tvil så ta kontakt med Rut S Nielsen, så finn vi ut av kven som er medlem. Medlemskap koster kr 100,- og er frivillig og uforpliktende.

Påmeldingsfrist: 10.sep.
Du melder deg på ved å overføre 640,- eller 440,(Om barnet er blitt medlem i Skjærgårds live) – til kontonr. 27142015507
– Merk overføringa med BGF og barnets namn.
Dei påmeldte vil få meir praktisk info veka før festivalen.
For meir info om program og instruktørar sjekk ut: bgf.no

Helsing Kristin P Vågen, Mette S Haugsjå