Du blir invitert til to vandringar i morgon. Den eine er frikyrkjas misjonsaksjon Gå til Midtøsten. Sjekk ut denne linken og bli med!

https://frikirken.no/ga-til-midtosten

Du kan også bli med på ei vandring til Tveitåsen/ Skålfjell

Her får lese sundagens tekstar. Det blir tips til oppgåver, refleksjon og/eller samtalar – Det blir 10 rette, for dei konkurranse-interesserte.

Løypa startar på vegen forbi kyrkjegarden og opp forbi bilverkstaden på Tveit, så følger den vegen eit sykke før løypa tar til høgre og vi følger stien ut mot Tveitåsen/Skålfjell og ned igjen til høgdebassenget.

Eg kjem til å finne meg ein plass der det er plassned igjen frå toppen der det er plass til at gruppene sit med god avstand. Her vil eg vere frå kl.12.00 og fortelje korleis eg trur det var å oppleve denne heilt spesielle himmelfarten. Er det nokon samla og det er interesse for det blir det ein liten konkurranse mellom gruppene, der svara frå postane kan delast om nokon har lyst-  eg deler ut poeng og premier og trøstepremier til alle som er med 🙂

Ta med papir, skrivesaker og ein tusj – og elles det du treng for ein fin tur 🙂

Gå aleine eller ii den gruppa du høyrer til.

Postane heng opp frå kl.10.00-18.00

Får du med nokon born så send ein sms til meg i løpet av kvelden, så legg vil litt til rette for det.