12.-13.mars får vi besøk av Synnøve Gundersen. Ho er pastor i Bærum frikirke, men ho er også relasjonsterapaut. På sundag deltek ho på gudsteneste med preken og på laurdag mellom kl.11.00 og kl.17.00 har vi sjans til å gå til samtale/terapi/veiledning.

Her er ein tekst ho sjølv har skrivi om tilbodet:

«Jeg tenker at en samtale/terapi/veiledning kan være interessant for all som opplever at de står i en relasjon de opplever utfordrende, som bærer på uro eller stress, har en følelse av å ikke strekke til etc., eller kjenner at de går i gamle og uhensiktsmessige mønster.

Det at de ikke har en relasjon til meg fra før kan kanskje være godt for noen – at jeg er utenifra og ikke kjenner de relasjonene de står i. For meg spiller det ingen rolle fra eller til, men jeg vet at noen syns det er godt.»

 

Vi håper at dette er eit tilbod nokon ønsker å benytte seg av og vi Synnøve har gitt oss ein redusert pris for de som ønsker samtale/terapi denne helga.

Pris for 1,5 t: 750 kr

Bestill time direkte til Synnøve eller ta kontakt med Rut S Nielsen på 93468174

 

www.eqterapeuter.no

  • Synnøve Gundersen
  • Tilbyr terapi i Asker, Bærum og online
  • Individuell- og parterapi, barn, ungdom og voksne.
  • synnove@gundersen.com
  • mob.:  414 71 269

Synnøve har lang erfaring som pedagog og lærer. Jobber som lærer og foredragsholder ved EQI, avd. Oslo og er pastor. Jeg møter mennesker i alle livets faser. Når uro, sårbarhet og utfordrende relasjoner gjør hverdagen krevende, og i krise og sorg.